Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Indicatoare ruginite sau lipsă, o pată pe obrazul Brăilei

• un astfel de indicator e mâncat de rugină, de ani de zile, chiar lângă Piaţa Halelor, fără ca direcţiile de profil din cadrul Primăriei să dea doi bani pe situaţie

 

Serviciile şi direcţiile de profil ale Primăriei nu cunosc în detaliu ce se întâmplă pe toate străzile Brăilei. De exemplu, în zona intersecţiei străzii 1 Decembrie 1918 cu Str. Roşiori, un indicator de orientare rutieră este mâncat de rugină de ani de zile, iar din 1995 nu a mai fost reactualizat privind noile clasificări ale drumurilor naţionale şi judeţene. Greu lizibil şi derutant, indicatorul în cauză mai este şi obturat de un copac, iar la doi paşi îi ţine companie un arbore uscat, bolnav şi plin de dăunători.

În dorinţa de a şti cine poate rezolva problema indicatorului, ne-am adresat dnei Luminiţa Corban, de la Secţia Drumuri Naţionale Brăila. “Nu noi răspundem de asemenea indicatoare, ci dna viceprimar Doiniţa Ciocan”, ne-a spus reprezentantul SDN Brăila. Am încercat să o abordăm pe viceprimarul Doiniţa Ciocan pentru aspectul în cauză, dar n-am avut succes. Ceea ce nu ne împiedică să semnalăm şi un al doilea caz. Este vorba despre mormanul de beton şi asfalt, cu resturi groase din metal, urme din fundaţia de la un alt indicator de orientare rutieră, aflat în parcarea de pe str. Mihai Bravu, vizavi de Piaţa Concordia, lângă Creşa nr.2. Consola metalică a indicatorului în cauză fost distrusă de un utilaj agabaritic, cu mulţi ani în urmă, şi nu puţine au fost situaţiile când unii şoferi şi-au avariat maşinile în acest loc.

Dar, nu-i aşa, asemenea nereguli pot fi trecute la categoria “Ce nu se vede, nu se ştie !”…
Categorie articol: 

Comentarii