Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inculpaţii din dosarul «Hoţi de miliarde» nu scapă de arest

la şedinţa din 4 februarie, Judecătoria Brăila a prelungit măsura arestării preventive faţă de inculpaţii Vasile B. şi Neculai V. • dosarul în care aceştia sunt judecaţi pentru infracţiunile de furt calificat şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat se află pe rolul instanţei, judecata fiind în curs • cei doi gălăţeni sunt acuzaţi că au furat 500.000 lei, dintr-o maşină parcată pe strada Miron Costin, din cartier Lacu Dulce, în data de 15 aprilie 2019

 

Banii nu aduc fericirea, mai ales dacă sunt furaţi! Cei doi gălăţeni care s-au îmbogăţit peste noapte, după ce ar fi furat impresionanta sumă de 500.000 lei, dintr-o maşină parcată pe strada Miron Costin, din cartier Lacu Dulce, nu scapă din spatele gratiilor. La şedinţa din 4 februarie, Judecătoria Brăila a prelungit măsura arestării preventive faţă de inculpaţii Vasile B. şi Neculai V. Soluţia instanţei: “Menţine - ca fiind legală şi temeinică - măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpaţii B. Vasile şi V. Neculai. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpaţi şi Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila”.

Dosarul în care aceştia sunt judecaţi pentru infracţiunile de furt calificat şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat se află pe rolul instanţei, judecata fiind în curs. Următorul termen al procesului este stabilit pentru data de 18 februarie.

Reamintim că fapta a fost comisă în dimineaţa zilei de 15 aprilie 2019, când suspecţii au venit la locul faptei cu o maşină care figura ca fiind furată în Timişoara.

Gălăţenii acuzaţi că au furat 5 miliarde în 5 minute au fost trimişi în faţa instanţei

După cum au stabilit anchetatorii, indivizii au furat banii din maşina unui om de afaceri brăilean, parcată pe strada Miron Costin, din Brăila. Patronul firmei “Ximena”, Jan Sterescu, a rămas fără încasările de peste weekend. În numai câteva minte, o jumătate de milion de lei a dispărut la foc automat, dintr-un autoturism “Volkswagen Touareg” aflat pe strada din cartierul Lacu Dulce. Luneta maşinii a fost spartă, se pare cu tocul unui pistol neletal, trei cartuşe fiind găsite la faţa locului. Afaceristul tocmai pusese banii în maşină, apoi a revenit la firmă pentru puţin timp, însă a auzit alarma maşinii. Când a revenit, luneta era spartă, iar banii de negăsit. Păgubitul a sunat imediat la numărul de urgenţă112, poliţiştii mergând la faţa locului pentru cercetări.

În aceeaşi zi în care a fost comisă fapta din Brăila, la scurt timp, cei doi inculpaţi au fost depistaţi pe raza municipiului Galaţi. Ei au ajuns în spatele gratiilor.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii