Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incidentele de la Perişoru sancţionate drastic de Comisia de disciplină a AJF

La finalul partidei Steaua Perişoru - Dunărea Tichileşti, meci din cadrul etapei a 4-a a Ligii a V-a, seria a II-a au avut loc două incidente reprobabile, în urma cărora Comisia de Disciplină din cadrul AJF a luat măsurile corespunzătoare.
Astfel, pentru că la finalul partidei unul dintre spectatorii gazdelor a intrat pe teren cu intenţia de a lovi arbitrul de centru, echipa Steaua Perişoru nu va mai avea dreptul de a organiza meciuri pe teren propriu timp de 3 etape.
De asemenea, tot luni, a fost judecat şi cazul jucătorului Nicolae Chircă, tot de la Steaua Perişoru, care, la finalul întâlnirii şi-a schimbat repede ţinuta de joc cu cea particulară, pentru a nu fi recunoscut şi s-a repezit asupra observatorului partidei, pe care l-a lovit cu pumnii în zona capului.
Pentru gestul său nesăbuit, jucătorul menţionat a fost suspendat pentru o perioadă de 10 etape.
Acestea au fost măsurile luate în plan sportiv de AJF Brăila, urmând ca şi justiţia să-şi spună cuvântul.
De altfel, incidentul a fost sesizat la puţin timp şi la Poliţia oraşului Ianca, iar poliţiştii care au efectuat cercetările i-au întocmit dosar penal jucătorului Nicolae Chircă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire.
Categorie articol: 

Comentarii