Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A incercat sa se spinzure

Un barbat de 50 de ani se afla in stare grava in sectia de Reanimare a Spitalului Judetean de Urgenta, dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor atirnindu-si gitul in lat.
Gicu Stan din localitatea Vadeni a ajuns in unitatea spitaliceasca marti seara, fiind diagnosticat cu tentativa de suicid, depresie, coma de gradul 2 , iar cind a realizat ca inca mai este printre cei vii, ametit de bautura, a agresat si a scuipat personalul medical care ii salvase viata.
Surse autorizate ne-au informat ca, in momentul in care a apelat la aceasta modalitate de suicid, barbatul era beat crita si ca a vrut sa se razbune pe toata lumea, de suparare. Nemultumit de faptul ca atelierul de timplarie pe care il detine nu produce suficienti bani pentru a-si putea intretine cei trei copii si pentru a-i permite si lui sa traiasca fara griji, barbatul a considerat ca poate scapa de toate problemele si a incercat sa incheie toate socotelile cu viata punindu-si streangul de git in grajdul din curte. Spre dezamagirea lui, a fost descoperit la timp de catre sotie, a fost transportat la spital si stabilizat, dar acum se razbuna pe personalul medical, injurind, scuipind si lovind pe toti cei din jur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii