Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A incercat sa pacaleasca banca, apoi s-a dat la fund

Procurorul Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe linga Judecatorie, a dispus trimiterea in judecata a lui Jenel Gheorghe, 50 de ani, care se sustrage in prezent urmaririi penale, pentru comiterea infractiunii de uz de fals si tentativa de inselaciune. Implicat in "afacere", Ionut Radulescu, 27 de ani, a fost, pus sub acuzatie pentru fals si complicitate la tentativa de fraudare.
Potrivit acuzarii, in ziua de 20 februarie 2007, Jenel Gheorghe s-a prezentat la BCR Braila, solicitind acordarea unui credit. In acest sens, el a depus, printre alte documente, o adeverinta de salariu si copia cartii de munca, ambele falsificate. Oamenii legii au descoperit ca documentele - potrivit carora Gheorghe ar fi fost angajat la SC "Moby Top" SRL - fusesera falsificate de catre Ionut Radulescu. Acest lucru a fost descoperit cu ajutorul unei expertize grafologice efectuate pe parcursul derularii cercetarilor.
Initial, Jenel Gheorghe a declarat ca falsurile respective au fost realizate de catre un anume "Nicu". Pe numele sau adevarat Nicusor B., suspectul, desi a fost identificat, a fost absolvit de orice vina. In momentul savirsirii faptei, acesta se afla internat in spital, din pricina unor grave afectiuni neurologice. Din fericire, depistind la timp falsurile, banca nu i-a acordat lui Jenel Gheorghe creditul solicitat. Dupa ce a fost luat la intrebari de politie, inculpatul s-a dat la fund, astfel ca va fi judecat in lipsa.
Categorie articol: 

Comentarii