Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A incercat sa-l calce cu masina pe unul din sefii Politiei

Subcomisarul Costel Arbunea, prim-adjunct al comandantului Politiei Municipiului, a fost la un pas de a ajunge sub rotile unui hot de masini, care nu avea permis de conducere.
Romeo G., 26 ani, cel care a incercat, ieri noapte, sa-l faca una cu pamintul pe ofiter, abia se "pricopsise" cu un dosar penal, pentru ca a sofat "Oltcit"-ul nr. BR-06-DSF, fara a avea "carnet". Marti dupa amiaza, individul a plecat la plimbare cu masina respectiva si a fost capturat cu greu, de doua echipaje de la Politie care au reusit sa-l blocheze pe Bulevardul Dorobantilor, in apropiere de intersectia cu Str. Albina. Romeo G. a fost escortat la sediu si i s-a intocmit dosar penal, insa dupa citeva ore a recidivat. Ieri noapte, a furat o "Dacia Solenza" si a plecat din nou la plimbare, pe strazile orasului. Observat pe Bulevardul Dorobantilor de un echipaj coordonat de scms. Arbunea, pseudosoferul a fost avertizat sa traga masina pe dreapta, pentru verificari. Romeo G. a oprit, in apropiere de Str. 1 Decembrie 1918, iar in spatele sau a oprit masina politistilor, din care a coborit adjunctul comandantului. Hotul fara permis l-a lasat pe ofiter sa se apropie de autoturismul sau, apoi a demarat cu scirtiit de roti, in marsarier, incercind sa-l doboare pe politist.
Din fericire, planul i-a esuat si a fost inhatat de oamenii legii, apoi a fost dus la sediu, unde s-a "lipit" de inca doua dosare penale - pentru furt si conducere a unei masini, fara a avea permis -, urmind ca anchetatorii sa-i probeze infractiunea de ultraj si sa il prezinte Parchetului si instantei de judecata, cu propunerea de arestare preventiva. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii