Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A inceput numaratoarea inversa

Pentru ca formatia sa urmeaza sa se dueleze cu cea mai puternica echipa din campionatul intern, antrenoarea braileana are pe agenda sa pentru aceasta saptamana, un program incarcat de antrenamente.
"Trebuie sa ne ridicam la nivelul unui asemenea joc. Nu putem dezamagi publicul nostru care, sunt convinsa ca va umple sala Polivalenta la ora meciului", a declarat Alexandrina Soare la finalul antrenamentului de marti dimineata.
Cu optimism priveste acest joc si directorul executiv al gruparii brailene, Vasile Puiu. "Stiu ca va fi un meci dificil, dar tinand cont de evolutia noastra in ultimele partide sper sa facem un joc frumos care sa multumeasca publicul brailean", a declarat ieri oficialul de la HC Dunarea, care a mai spus ca in acest campionat de la locul al 3-lea pana la al 9-lea echipele sunt sensibil egale si ca oricare dintre ele poate ajunge in cupele europene.
Vasile Puiu a scos insa in evidenta faptul ca, desi are un inceput de retur foarte greu, HC Dunarea poate incheia actuala stagiune pe locul al patrulea.
"Daca dupa meciurile cu Oltchim si Rulmentul vom trata cu mare atentie restul jocurilor avem sanse foarte mari sa acumulam maximum de puncte. Dupa calculele mele ar trebui sa ocupam locul al patrulea la finalul acestui sezon, insa nici pozitia a treia nu este una imposibil de atins, asa cum de altfel, in cel mai rau caz am putea termina returul pe locul al cincilea", a mai precizat Vasile Puiu.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii