Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incepe evaluarea spitalelor

Unitatile sanitare cu paturi din judetul Braila vor fi verificate de o comisie constituita la nivelul Ministerului Sanatatii in vederea evaluarii spitalelor.
Aceasta comisie analizeaza fisele de evaluare a activitatii transmise de Directia de Sanatate Publica la inceputul acestei luni si verifica, la sediul unitatilor sanitare cu paturi, prin sondaj, concordanta datelor cuprinse in fisele de evaluare a activitatii acestora cu cele din realitate.
Dupa cum v-am informat, la sfirsitul lunii trecute, toate spitalele au fost verificate de o comisie judeteana de analiza, constituita din reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica si ai Casei Judetene de Asigurari de Sanatate. Rezultatele au fost transmise la Ministerul Sanatatii si, potrivit Ordinului ministrului Eugen Nicolaescu, in perioada 1-10 aprilie ar fi trebuit sa se finalizeze cea de a doua etapa de evaluare a spitalelor, concluziile secretarilor de stat privind evaluarea activitatii unitatilor sanitare cu paturi din reteaua Ministerului Sanatatii urmind sa fie prezentate Ministrului Sanatatii pina la data de 15 aprilie a.c.
Practic, pina ieri, comisia ministeriala ar fi trebuit sa verifice spitalele brailene in ceea ce priveste performanta managementului de spital si calitatea serviciilor medicale, activitatea consiliului de administratie, indicatorii economici si organizarea spitalului, incadrarea cu personal si indicatorii cantitativi aferenti anului 2005 si indicatorii calitativi. In conditiile in care, pina la sfirsitul acestei saptamini, rezultatele comisiei de evaluare sint asteptate pe masa de lucru a ministrului Sanatatii, unitatile spitalicesti din Braila se asteapta la vizita ministeriala in orice moment.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii