Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incendiu puternic pe aeroportul din Istanbul

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la aeroportul din Istanbul, unde pompierii au declansat o operatiune masiva pentru stingerea flacarilor, iar o parte a traficului aerian a fost suspendat, relateaza CNN.
Incendiul a izbucnit in zona pentru marfuri a terminalului C al aeroportului international Ataturk. Autoritatile nu au anuntat inca daca au fost inregistrate victime, insa in zona se afla mai multe ambulante.
Informatiile privind cauzele incidentului sint contradictorii, un ziarist local declarind ca, potrivit autoritatilor, incendiul ar fi fost provocat de un scurt circuit. Un martor ocular a relatat ca, inaintea izbucnirii flacarilor, se desfasurau lucrari la reteaua electrica, in timp ce un alt martor a declarat ca inca nu este clar daca in zona de marfuri se mai afla vreo persoana.
Incendiul a izbucnit in jurul orei locale 15.30 (15.30, ora Romaniei), in zona de marfuri a terminalului A, a precizat un alt martor, citat de postul de televiziune turc NTV.
Sute de persoane s-au adunat in apropierea aeroportului, urmarind operatiunile pompierilor.
Imaginile transmise de televiziuni arata nori masivi de fum negru, care se ridica la circa 30 de metri deasupra aeroportului, iar un corespondent al retelei CNN Turk a afirmat ca fumul este vizibil de pe intreg teritoriul orasului.
Corespondentul CNN Turk a precizat ca incendiul nu s-a extins in afara sectiunii C a aeroportului, insa ameninta un hotel aflat in apropiere, pompierii incercind sa stinga focul folosind avioane-cisterna.
Zborurile comerciale aterizeaza in continuare in alte zone ale aeroportului, traficul aerian fiind foarte aglomerat in aceasta perioada a anului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii