Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Incendiul de la un fost punct de lucru al CUP Dunărea, lichidat. Flăcările au afectat și o hală a IMB

* pompierii intervin cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor

 

 

UPDATE: Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22:35. Potrivit ISU Brăila, cauza probabilă a izbucnirii acestuia ar fi focul deschis în spații închise,o posibilă lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată în incinta punctului de lucru dezafectat al CUP Dunărea. În urma incendiului, au ars 20 metri pătrați de acoperiș al halei. Flăcările au afectat și o altă hală, cea a „Agricost” (Insula Mare a Brăilei). Au fost distruse scule și unelte electrice, materiale de construcții, echipamente și materiale pentru izolații.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: O hală de pe strada Mecanizatorilor, din cartierul Viziru, a luat foc, luni seară. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila intervin cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului. Din primele informații, se pare că este vorba despre o hală dezafectată a Companiei de Utilități Publice (CUP) „Dunărea”. Nu au fost anunțate victime.

„Cred că arde o hală, flăcările sunt mari. Arde acoperișul și e foarte mult fum. Flăcările sunt foarte înalte, dar se sting greu, deși pompierii au intervenit prompt”, ne-a scris un cititor. Acesta ne-a trimis și un filmuleț ce surprinde lupta pompierilor cu flăcările.

Vom reveni.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii