Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE FOTO/VIDEO Incendiu de proporţii în Brăiliţa. Totul a pornit de la un boiler pe lemne şi un coş de fum necurăţat.

UPDATE 23.50 Pompierii au stabilit, în mare măsură cauza incendiului de pe Str. Mircea cel Mare. Un bătrân de 70 de ani a aprins focul într-un boiler pe lemne al cărui coş de evacuare a fumului nu era curăţat corespunzător. Din această cauză a luat foc acoperişul imobilului. Bătrânul a observat într-un târziu, a ieşit în curte şi a strigat după ajutor până l-a auzit un vecin care a sunat la 112. Până să ajungă pompierii, deja ardea acoperişul, baia unde se afla boilerul şi o bucătărie. Focul şi apa folosită pentru stingere au distrus şi tavanul unei camere de locuit, afectând bunurile din interior. A mai fost afectată şi o casă învecinată, unde au ars câţiva metri de calcan.

 

Dacă s-ar fi anunţat mai repede la numărul de urgenţe 112, pagubele nu ar fi fost atât de mari. Bătrânul de 70 de ani a suferit un atac de panică.

 

Un incendiu de proporţii a izbucnit în această seară, într-o gospodărie de pe strada Mircea cel Mare din cartierul Brăiliţa. Din câte se pare, focul a izbucnit de la o baie lipovenească, unde s-ar fi folosit cărbuni încinşi pentru generarea aburului. Trei locuinţe sunt afectate. Patru echipaje de pompieri au sosit la faţa locului pentru a stinge flăcările. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii