Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO Incendiu de la un scurtcircuit la o casă din Brăilița. Proprietarii au făcut atac de panică. Circulația tramvaielor, oprită

Un incendiu puternic pornit de la o magazie a afectat, în această seară, o proprietate de pe Str. Costache Negruzzi din cartierul Brăilița. Din primele informații, se pare că focul a fost provocat de un scurtcircuit electric. Locatarii, două persoane în vârstă au suferit atacuri de panică, având nevoie de îngrijiri medicale, care le-au fost acordate de personalul ambulanțelor SAJ sosite la fața locului.

 

Alte două rude ale acestora s-au panicat când au văzut cum arde casa. Martorii spun că proprietarul se afla în magazie când a izbucnit focul și a rămas captiv înăuntru mai multe minute, deoarece se temea să pună mâna pe ușa de metal, ca să nu fie curentat. Bărbatul a fost scos afară după ce o echipă de la Electrica a deconectat proprietatea de la rețeaua de electricitate.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a deplasat la locul intervenției trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, străduindu-se să localizeze incendiul pentru a nu se extinde la proprietățile învecinate. Mașinile pompierilor au blocat pentru moment circulația tramvaielor.

 

Incendiul a fost lichidat la ora 20.00.
Categorie articol: 

Comentarii