Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incendiu într-un apartament din municipiu, pornit de la o lumânare lăsată pe canapea

*au ars bunurile din sufragerie și s-a degradat zugrăveala de pe casa scării de la etajele 3 și 4 * două fetițe și mama acestora care locuiau la apartamentul de deasupra celui care a luat foc au fost evacuate din cauza fumului ce pătrunsese în locuința lor

 

 

Pompierii brăileni au intervenit, miercuri dimineață, pentru lichidarea unui incendiu produs într-un bloc situat pe strada Mircea Mălăeru, în apropierea sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila. Flăcările au izbucnit într-un apartament de la etajul 3 al blocului, din cauza unei lumânări lăsate pe o farfurie din plastic, pe canapea, așa cum au stabilit lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Au ars toate bunurile din sufragerie și s-a degradat zugrăveala de pe casa scării de la etajele 3 și 4.

De asemenea, 3 persoane – două fețite de 6 și 8 ani și mama lor în vârstă de 32 de ani – care locuiau la etajul 4, deasupra apartamentului cuprins de flăcări, au fost evacuate de către pompieri, din cauza fumului. Copiii și femeia au fost evaluați de către echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean prezent la fața locului, iar din fericire nu au fost probleme și nu a fost necesar transportul la spital.

A mai fost prezent și un echipaj al Jandarmeriei, care a asigurat zona pe timpul intervenției pompierilor.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii