Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: Incendiu în mansarda unei clădiri de epocă din Centrul Vechi

• nu au fost victime, însă pagubele sunt considerabile • pompierii au fost nevoiţi să folosească, în premieră, noua autoscară din dotarea ISU Brăila

 

Un puternic incendiu a izbucnit, ieri după-amiază, la mansarda unei clădiri situate pe strada Roşie, în Centrul Vechi al municipiului, locul unde pe vremuri erau renumitele bordeluri ale Brăilei. Imobilul aparţine Serviciului de Utilitate Publică de Administrare a Fondului Locativ şi Cimitirelor (SUPAFLC), iar mansarda era locuită, după cum ne-au anunţat pompierii. Din fericire, focul nu a făcut victime. Pagubele au fost, însă, considerabile.

Intervenţia pompierilor s-a desfăşurat cu dificultate, din cauza fumului dens, dar şi a spaţiului greu accesibil. La acest incendiu a fost folosită pentru prima dată autoscara de ultimă generaţie intrată, anul trecut, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” Brăila.

Până la închiderea ediţiei, intervenţia pompierilor încă nu se finalizase, iar cauza probabilă de producere a incendiului nu fusese stabilită.

Vom reveni cu amănunte în ediţia electronică a cotidianului nostru.

 
Categorie articol: 

Comentarii