Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incendii pe banda rulanta

In cursul zilei de simbata, pompierii braileni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea a trei incendii produse din cauza neglijentei. Primul incendiu a izbucnit la ora 11.57, la o locuinta din comuna Mircea Voda. Proprietarul, Virgil Vilceanu, a dat foc la niste gunoaie din curte, chiar in apropierea furajelor, iar apoi a plecat si si-a vazut de treburile gospodaresti. Focul s-a extins destul de repede si a cuprins circa doua tone de paie de griu in baloti. Pompierii de la Garda 2 Ianca, in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Mircea Voda, au reusit sa lichideze incendiul, sa salveze casa de locuit cu bunurile aferente, precum si doua anexe gospodaresti. Fiul proprietarului, Petrus Vilceanu, in virsta de 28 de ani, a fost intoxicat cu fum si transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta.
Tot simbata, la ora 13.22, Detasamentul de Pompieri Braila 2, a intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins vegetatia uscata de pe un teren din satul Valea Cinepii, comuna Unirea. Focul a distrus aproximativ 2 hectare de vegetatie uscata. Incendiul s-a produs din cauza unui rest de tigara aruncat la intimplare de o persoana necunoscuta.
Cel de-al treilea incendiu s-a produs la ora 19.31 intr-o boxa din subsolul blocului H6, scara 5, de pe strada Aleea Amurgului. Detasamentul de Pompieri Braila 1 s-a deplasat de urgenta la adresa respectiva pentru a stinge focul, care a pornit de la o luminare aprinsa, uitata in boxa unde aveau acces mai multi locatari. Pompierii au lichidat incendiul la ora 20.0. Au ars 2 mp de carton asfaltat, 2 mp de linoleum si un mp de mocheta. Prin interventia pompierilor a fost salvat apartamentul de la etajul unu, care ar fi putut fi cuprins de flacari.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii