Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incendiatorul din Zăvoaia

Răzbunare arzătoare. Un localnic din Zăvoaia a incendiat maşina unui consătean cu care intrase în conflict. Incendiatorul a fost reţinut de poliţişti. Din autoturismul în flăcări, marca "Volkswagen", nu a mai rămas nimic după ce pompierii au stins incendiul.
În noaptea de 15 spre 16 august, la ora 3.50, o localnică a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a sesizat la Poliţia oraşului Însurăţei faptul că, pe strada Şcolii, din satul Dudescu, comuna Zăvoaia, este un incendiu la un autoturism. Femeia le-a spus oamenilor legii că maşina aparţinea consăteanului Ion S. (39 de ani). Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, stabilindu-se că autoturismul a fost distrus în totalitate. "Incendiul a fost lichidat de pompieri de la Grupa mobilă Însurăţei, care au stabilit ca şi cauză, crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de a genera incendiul.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat de B.Narcis (56 de ani), din comuna Zăvoaia, prejudiciul cauzat fiind estimat la valoarea de 6.000 de lei", a precizat insp. principal Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere, conform prevederilor Art. 253, alin. 4 din Noul Cod Penal. Bărbatul de 56 de ani a fost prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăţei, care, în urma analizării probatoriului administrat, a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă a inculpatului, pentru 24 de ore. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii