Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca un interimat la Finantele brailene

Seful Administratiei Finantelor Publice a municipiului Braila, Vasile Grosu, este, incepind cu data de 21 iulie, noul director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Braila.
Numirea in functie a fost facuta prin Ordin al sefului Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si este provizorie. Mai precis, Grosu va ramine seful Finantelor pina la revenirea titularului postului, Ilie Deca, in prezent director general adjunct
al Directiei de Solutionare a Contestatiilor din cadrul Agentiei
Nationale de Administrare Fiscala.
Aflat tot in biroul sau de la AFP, Vasile Grosu ne-a declarat, zimbind, ca nu stie "cine l-a pirit" de a ajuns sa fie numit la sefia DGFP Braila. "S-au gindit, probabil, ca nu are rost sa mai aduca pe cineva din alta localitate si m-au numit pe mine interimar, dat fiind faptul ca sint cel mai vechi din Directie pe o functie de conducere, din 31 decembrie 1988", a precizat Vasile Grosu.
Reamintim faptul ca, pe 17 martie 2008, conducerea ANAF a hotarit schimbarea prin rotatie, pentru o perioada de pina la 6 luni, a 17 directori executivi din cadrul directiilor finantelor publice judetene, a 15 comisari sefi ai sectiilor judetene ale Garzii Financiare, precum si a opt directori executivi din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor. Printre cei vizati se numara directorul executiv al Finantelor brailene, Ilie Deca si comisarul sef al Garzii Financiare, sectia Braila, Marcel Constantin.
Ilie Deca a fost numit, incepind cu 1 aprilie, director general adjunct al Directiei de Solutionare a Contestatiilor din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la doar doua saptamini de cind acelasi ANAF il detasase pentru o perioada de sase luni la
conducerea Finantelor din judetul Harghita.
In tot acest timp, la conducerea DGFP s-au perindat Liviu Constantin Ilie si Mircea Muntean, omologii lui Ilie Deca la directiile finantelor judetene din Buzau si, respectiv, Bacau.
Primul a plecat de la Braila dupa doar o luna de mandat, iar celalalt s-a reintors la vatra pe 15 iulie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii