Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca doi autori ai unui viol au fost incarcerati

Inca doi autori ai violului comis la inceputul acestei luni asupra unei minore, au fost identificati si arestati.
Politistii din cadrul Biroului de Politie Urbana i-au identificat pe Paul Adrian F. (26 de ani) si Dumitrel S.(26 de ani), ambii din Braila, carora li s-a probat si stabilit ca sint autorii violului comis impotriva minorei M.A.M. (14 ani), din Braila.
Acestia, impreuna cu alti doi tineri, in seara zilei de 5 decembrie, la intersectia strazii Decebal cu Soseaua Rimnicu Sarat, au acostat-o pe minora si au fortat-o sa mearga pe o straduta laturalnica din apropiere unde au obligat-o sa intretina raporturi sexuale orale. Dupa aceea, autorii au condus-o intr-un imobil si au intretinut raporturi sexuale normale, impotriva vointei sale.
In prima faza a cercetarilor, impotriva celor doi s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta, iar in data de 22 decembrie, au fost prezentati Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva, pentru savirsirea infractiunii de viol. Instanta de judecata a emis mandat de arestare preventiva pentru primele 29 de zile, impotriva celor doi autori. Acestia s-au alaturat primilor doi autori identificati in data de 7 decembrie, Laurentiu F. (24 de ani) si Daniel Laurentiu M. (20 de ani), ambii din Braila, care erau incarcerati in arestul inspectoratului.
Amintim ca fata a fost luata cu forta de pe strada de cinci tineri, care au dus-o in curtea Scolii nr.13 din cartierul Chercea, unde au obligat-o sa intretina cu ei raporturi sexuale orale. Cosmarul Anei a inceput luni seara, in jurul orei 19.30, cind impreuna cu o vecina se intorcea de la o farmacie din zona Cimitirului "Sf. Constantin". Cind au ajuns la podul de cale ferata care traverseaza Soseaua Rimnicu-Sarat, Ana a fost luata de brat de unul dintre tineri, iar prietena ei a fost "sfatuita" sa mearga inainte, ca va fi ajunsa din urma. Ca si cum nu ar fi batjocorit-o indeajuns, fata a fost dusa acasa la unul dintre autori, unde violul a continuat. In jurul orei 2.00, fata a fost abandonata in Gara Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii