Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Imprumuturi de 1,5 milioane de euro pentru exportatori

Eximbank a lansat o schema de finantare cu dobinda subventionata prin care exportatorii pot accesa fonduri de pina la 1,5 milioane de euro, pe o perioada de cel mult cinci ani.
Dobinda este subventionata de stat cu 5%. Pe toata perioada derularii finantarii dobinda este fixa.
Subventia la dobinda se acorda pentru patru tipuri de finantari. Primul se acorda pentru dezvoltarea unor intreprinderi mici si mijlocii prin proiecte de investitii cu o valoare maxima de 1,5 milioane de euro, echivalent in lei, pe o perioada de cel mult cinci ani. Al doilea produs este pentru dezvoltarea capitalului de lucru prin sprijinirea activitatii unui IMM, cum ar fi plata furnizorilor de materii prime sau plata salariilor. Valoarea maxima a acestui tip de finantare este de 300.000 de euro, iar perioada maxima este de un an.
Al treilea tip este microfinantarea unui IMM pentru proiecte de investitii sau activitate curenta, cu un imprumut intre 10.000 si 35.000 de euro, pe o perioada cuprinsa intre unu si cinci ani.
Ultimul tip de finantare este pentru proiecte din domenii prioritare de dezvoltare, valoare maxima fiind de 1,5 milioane de euro, pe o perioada de cinci ani.
Categorie articol: 

Comentarii