Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Impact violent la Baldovineşti, între un autocar și un autoturism: 8 răniţi şi 3 persoane încarcerate

* în această dimineaţă, o tragedie a fost la un un pas de a se produce pe DN 2B, din cauza unei şoferiţe care a intrat pe contrasens, în zona unei curbe * femeia care conducea un autoturism Volkswagen Golf nu a mai putut stăpâni volanul, iar de aici s-a produs nenorocirea * şoferul autocarului a încercat să evite impactul şi a lovit acostamentul de cale ferată

 

 

Coliziune violentă între un autocar din Ucraina şi un autoturism, în zona Baldovineşti. Opt persoane au fost rănite, trei au rămas încarcerate, iar traficul în zonă a fost blocat mai bine de două ore. Evenimentul s-a produs la ora 5.20, pe DN 2B. O femeie de 59 de ani conducea un Volkswagen Golf şi, la un moment dat, a ajuns pe contrasens. Şoferul autocarului a încercat să evite impactul, însă nu a reuşit. Acesta a tras dreapta, a ajuns într-o parcare şi a lovit acostamentul de cale ferată. Este posibil ca şoferiţa să fi adormit la volan. Autoturismul venea dinspre Galaţi iar autocarul dinspre Brăila.

Nu a fost nevoie de activarea planului roşu de intervenţie. Totuşi, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Descarcerare - ISU, 4 ambulanțe și o autospecială Smurd, întrucât trei persoane au rămas între fiarele contorsionate. Era vorba despre cei doi şoferi, al autoturismului şi al autocarului, şi un pasager de 16 ani, din maşină.

În total, 8 persoane au ajuns la spital, două din autoturism şi 6 din autocar. În autocar se aflau 51 de persoane, dintre care doi erau şoferii. Pasagerii ucraineni au fost transportaţi la Vama Giurgiulesti de autobuze Braicar.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii