Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Impact violent între un taxi și un Renault în intersecția bulevardului Independenței cu strada 1 Decembrie

* trei persoane au ajuns la spital, după ce taximetristul nu a acordat prioritate unui Renault ce se deplasa pe bulevard * autoturismul în care se aflau cele trei victime s-a rostogolit și s-a lovit de un copac

 

Viața a trei tineri a fost pusă în pericol de un taximetrist, care nu a acordat prioritate de trecere mașinii în care se aflau aceștia. Accidentul rutier s-a produs azi noapte, la intersecția bulevardului Independenței cu strada 1 Decembrie 1918 (fosta Republicii). Taximetrul marca Dacia Logan venea dinspre Piața Mare spre Centrul Vechi și nu a acordat prioritate autoturismului marca Renault, ce se deplasa dinspre strada Școlilor spre Calea Galați. Impactul a fost destul de puternic, dovadă fiind faptul că Renault-ul s-a rostogolit de trei ori și s-a lovit și de un copac de pe bulevard, potrivit martorilor. Deși mașina a fost grav avariată, șoferul și încă două tinere care-l însoțeau au ajuns la spital, cu răni ușoare.

Taximetristul nu a suferit nicio rană, ci a tras o sperietură zdravănă. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu s-a urcat băut la volan. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii