Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Impact mortal la Albina

Tragedie rutieră pe DE 584, în afara localităţii Albina. Duminică noaptea, un şofer brăilean şi-a pierdut viaţa după ce a lovit cu maşina o căruţă nesemnalizată, care a ieşit de pe drumul agricol şi nu a acordat prioritate. În urma impactului puternic, animalul care tracta atelajul hipo a intrat prin parbrizul autoturismului "Volkswagen" şi l-a ucis pe bărbatul aflat la volan. Calul nu a scăpat nici el cu viaţă în urma accidentului.
Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 22.00, în timp ceTitiana B. (32 de ani), din comuna Tichileşti, conducea căruţa, în afara localităţii Albina, pe un drum agricol. Căruţa, care nu ar fi avut niciun semn reflectorizant pentru a putea fi observată pe timp de noapte, a intrat pe DE 584 şi a ajuns chiar în faţa autoturismului care venea spre municipiul Brăila. "La intersecţia cu DE 584, conducătoarea atelajului hipo se angajează în traversarea acestuia, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus de P.Constantin (70 de ani), din municipiul Brăila, tamponându-se. În urma accidentului, personalul medical sosit la faţa locului a constatat decesul şoferului", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Căruţaşa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii de la Serviciul Rutier au efectuat cercetări la locul accidentului şi au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
În aceeaşi zi, un alt accident rutier, cu urmări mai puţin grave, s-a produs în apropierea localităţii Unirea. La ora 20.20, Constantin C. (67 de ani), din satul Silistraru, comuna Traian, conducea autoutilitara "Dacia", pe DJ 255A, dinspre DE 584 către Unirea. Şoferul l-a surprins şi accidentat pe Marian P.(35 de ani), din Brăila, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului, pietonul a scăpat cu răni uşoare, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţişti de la Biroul Rutier au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii