Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Impact frontal la Măxineni. O șoferiță vitezomană s-a înfipt în autoturismul de pe contrasens

* o tânără de 27 de ani, din Brăila, conducea autoturismul Ford Focus pe DN 23, pe raza comunei Măxineni, însă pe fondul vitezei excesive, a pătruns pe contrasens * șoferița a intrat într-un Mercedes Benz condus de un bărbat de 64 de ani, din Bacău

 

Viteza a dus la producerea unui accident rutier, pe raza comunei Măxineni. Vinovată este o șoferiță din Brăila, care a scăpat volanul de sub control, ajungând pe contrasens.

Potrivit polițiștilor, o tânără de 27 de ani, din Brăila, conducea un autoturism Ford Focus, pe DN 23, dinspre Brăila spre Focșani. Din cauza vitezei excesive, au stabilit polițiștii, șoferița a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit frontal un autoturism Mercedes Benz, condus de un bărbat de 64 de ani, din județul Bacău.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței vinovate, ea ajungând la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit dosar penal.

SURSA FOTO: Facebook
Categorie articol: 

Comentarii