Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

IMM-urile sprijinite pentru a gestiona bine deseurile

Miine, de la ora 10.00, in aula Universitatii "Constantin Brancoveanu" se va lansa licitatia deschisa pentru proiectul "Scheme de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului privat in domeniul gestionarii deseurilor", care va fi implementat prin Programul Phare 2005 - Coeziune Economica si Sociala. Intreprinderile Mici si Mijlocii (IMM) care vor sa depuna proiecte trebuie sa actioneze direct in sectorul privind gestionarea deseurilor sau sa aiba impact direct asupra sectorului de gestionare a deseurilor, pentru ca proiectele depuse sa fie eligibile.
Bugetul disponibil pentru aceasta licitatie este de 8,66 milioane euro, din care 1,0837 milioane euro sint destinate Regiunii de Sud-Est. Valoarea finantarii nerambursabile pentru aceste proiecte va fi intre 50.000 euro si 200.000 euro pe proiect, insa fiecare beneficiar trebuie sa contribuie cu un aport propriu de cel putin 50%, in numerar, din valoarea totala a proiectului.
Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este 7 septembrie 2007, ora 16.00. Acestea se vor depune la Agentia pentru Dezvoltare Regionala din regiunea unde urmeaza sa fie implementate.
Categorie articol: 

Comentarii