Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iliescu vorbeste din nou despre nevoia de curatare a PSD

Senatorul Ion Iliescu a sustinut, simbata, la Scoala femeilor social-democrate de la Mamaia, ca un partid care are in conducere persoane fara o istorie si o activitate indelungata in interiorul formatiunii nu este unul democratic si scade in ochii electoratului.
Iliescu le-a mai spus femeilor din PSD ca este necesar ca partidul sa aiba programe viabile, atit electorale, cit si pentru guvernare, sustinind ca la acest lucru se lucreaza intens in aceasta perioada, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Fostul presedinte a mentionat si nevoia de curatare a partidului, spunind ca, la ora actuala, printre membrii PSD sint inca multe personaje care ar trebui sa isi paraseasca functiile, oameni care s-au imbogatit peste noapte sau asupra carora planeaza acuzatii grave.
Iliescu a afirmat ca astfel de oameni aduc prejudicii grave imaginii PSD, dar nu a vrut sa nominalizeze pe nimeni, precizind ca este imoral sa vorbesti despre cineva in absenta persoanei respective.
Ion Iliescu a fost de acord, in final, ca femeile detin inca un loc destul de putin important in politica romaneasa, atit in cadrul partidelor, cit si in structurile de stat.
Discutiile dintre Iliescu si femeile din PSD au durat mai bine de trei ore, dupa care a urmat o vizita la Cumpana, unde s-a sarbatorit Ziua Recoltei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii