Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ilie Victor a obtinut medalia de aur la nationalele de alergare pe sosea pentru veterani

La editia din acest an a Campionatului National de alergare pe sosea atletul veteran brailean, Victor Ilie, a obtinut medalia de aur, dar a si corectat cu aproape doua minute recordul Romaniei la categoria de virsta 55-59 ani.
"A fost o cursa puternica deoarece au participat cei mai buni alergatori, dar am fost foarte bine pregatit si am trecut primul linia de sosire. Ma bucur ca am intrat in posesia titlului de campion national, dar mai ales pentru ca timpul realizat de mine, 1h:20:25 ore reprezinta un nou record national a declarat Victor Ilie.
Sursa citata a mai precizat ca, in urma cu doua saptamini, a avut o comportare buna la maratonul de la Paris, competitie pe care a considerat-o ca pe una de pregatire in vederea nationalelor de la Sighisoara.
"Nici nu ma asteptam la un rezultat prea bun la Paris deoarece, de obicei, la inceputul sezonului competitional nu am o evolutie prea buna. Am obtinut totusi cel mai bun loc dintre toti romanii inscrisi in concurs. Acum ma pregatesc sa particip la cea de a cincea editie a Campionatelor Nationale de maraton pentru veterani, Sighisoara - Medias. Am luat startul la toate editiile si doar anul trecut am ratat medalia de aur. Acum doresc, si sper sa-mi vad visul indeplinit, adica sa schimb bronzul din 2006 cu aurul acestei editii" a mai adaugat Ilie Victor.
Categorie articol: 

Comentarii