Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ilie Deca a promovat concursul pentru sefia Finantelor brailene

Ilie Deca a promovat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Braila, concurs desfasurat la finele saptaminii trecute, timp de doua zile, la Agentia Nationala a Functionarilor Publici.
Potrivit datelor ce ne-au fost furnizate de Robert Pavelescu, secretarul Comisiei de examinare, Ilie Deca a obtinut la proba scrisa, derulata joi, 26 octombrie, un punctaj de 89,6 din 100 de puncte posibile. La cea de a doua proba, desfasurata 24 de ore mai tirziu, care a constat intr-un interviu, Deca a obtinut 86,8 puncte din 100 posibile. De mentionat este faptul ca, pentru promovarea celor doua probe, candidatul trebuia sa obtina minimum 50 de puncte.
Secretarul Comisiei de examinare ne-a precizat ca, "in termen de 5 zile de la data derularii concursului, ANFP va transmite DGFP Braila o adresa cu rezultatele concursului, adresa in baza careia se va emite o decizie de numire in functia de director executiv a lui Ilie Deca".
Reamintim ca, in momentul de fata, Deca este director executiv al DGFP Braila, promovat temporar in aceasta functie publica de conducere potrivit Ordinului ministrului Finantelor Publice nr. 1354/2006.
Acesta, desi demisionase la un moment dat din functie, ulterior insa, a revenit asupra deciziei sustinind ca a fost fortat sa demisioneze. Interimatul perpetuu de la Finante s-a datorat in buna parte si procesului intentat Ministerului Finantelor Publice de catre Ilie Deca, pe care, desi in prima faza il cistigase, l-a pierdut ulterior la Curtea Suprema. Cu toate acestea, el a continuat sa ocupe aceasta functie in toata aceasta perioada, ba interimar, ba temporar.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii