Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ieri, handbalistele brailene au facut reacomodarea cu sala Polivalenta

Ieri dupa-amiaza, handbalistele de la Dunarea au efectuat un antrenament in sala Polivalenta urmind ca astazi, cuplul Patru - Preda sa conduca doua sedinte de pregatire.
Dupa un cantonament reusit la Predeal, brailencele urmeaza sa sustina trei partide de verificare in saptamina care urmeaza, primul adversar fiind probabil dintr-un esalon inferior.
"La Predeal am avut conditii foarte bune de pregatire. Pe linga pregatirea fizica jucatoarele au avut la dispozitie si o sala, pentru pregatirea tehnica, au beneficiat de sauna, bazin pentru recuperare. Consider ca toate fetele au trecut cu bine peste aceasta etapa si de acum ne gindim doar la jocurile de pregatire pentru cristalizarea primului sapte", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Sursa citata a mentionat ca pentru saptamina viitoare incearca sa gaseasca cel putin trei formatii pentru primele meciuri amicale.
HC Dunarea va participa si la doua turnee, unul in Franta, cel de-al doilea la Braila, programat pentru perioada 5-6 septembrie.
La editia din acest an a Cupei Brailei au confirmat participarea nou promovata in Liga Nationala, CSM Ploiesti si echipa de tineret a Republicii Moldova, cea de-a treia echipa, Tomis Constanta si-a declinat participarea, elevele lui Musi optind pentru un alt turneu.
Simbata si duminica jucatoarele vor primi o mica vacanta, iar de luni vor reintra in febra pregatirilor, urmind ca in cursul saptaminii sa sustina mai multe meciuri amicale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii