Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A ieşit primul blogger al ţării, Adrian Năstase

Cel mai tare m-a amuzat faptul că Năstase a câştigat 105 zile de închisoare (adică nu le-a mai efectuat) pentru că a scris jdemii de cărţi în spatele gratiilor. Vă daţi seama că Dan Voiculescu o să umple cel puţin trei rafturi de bibliotecă pentru a beneficia de reducerile oferite de lege.
De-acum încolo, Adrian Năstase, care are interdicţie 5 ani să ocupe o funcţie publică, îşi va vedea de pensie, de vilele lui de la munte, de blogul unde a activat vehement pe perioada detenţiei şi, evident, de invitaţiile pe care cu siguranţă le va primi de la postul tv Antena 3. Sunt absolut convins că Adrian Năstase va fi transformat în martir de cei de la Antena 3. În paralel, Năstase va fi folosit şi ca agent electoral al PSD, încercându-se acreditarea ideii că nenorocitul de Băsescu l-a băgat în închisoare pentru că el (Năstase) era mai înalt şi mai chipeş.
Adrian Năstase nu mai are alte dosare pe rol, aşa că se poate spune că a cam terminat-o cu puşcăria. Tot ce a avut de executat, a executat, minus cele 105 zile scăzute pentru activitatea sa intensă de scriitor. Nu m-aş mira să văd că din 2019 încolo, când o să expire termenul de încercare de 5 ani, Adrian Năstase va revendica o funcţie de ministru ceva, dacă nu cumva chiar cea de preşedinte de ţară. Nu de alta, dar încă pare în putere, în ciuda faptului că a stat niţel pe la mititica.

 
Categorie articol: 

Comentarii