Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A ieşit la vânătoare de păsări sălbatice

Vânătoare ilegală pe un fond cinegetic din Tufeşti. Un localnic a tras mai multe focuri, cu intenţia de a împuşca păsări salbatice, însă avea autorizaţia de vânătoare expirată. Poliţiştii l-au lăsat fără armă şi cartuşe.
În ziua de 29 ianuarie, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor la regimul braconajului cinegetic. La ora 15.50, pe fondul cinegetic nr.9 Tufeşti, gestionat de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Brăila, a fost depistată o persoană, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Tufeşti. "Aceasta avea asupra sa o armă de vânătoare şi mai multe cartuşe aferente.
Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că cel în cauză a tras mai multe focuri de armă, cu intenţia de a împuşca păsări sălbatice, însă fără să îndeplinească condiţiile legale, având autorizaţia de vânătoare expirată din data de 20 ianuarie 2015", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Arma şi un număr de 39 de cartuşe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere cu arma de vânătoare pe un fond de vânătoare, fără acordul gestionarului, şi uz de armă letală fără drept.

 
Categorie articol: 

Comentarii