Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Idila cu nabadai s-a sfirsit tragic

Batrina de 77 de ani, din Scortaru Nou, batuta cu bestialitate de iubitul cu 20 de ani mai tinar, a decedat acum doua zile pe patul spitalului.
Stan C. (50 de ani), din Braila, a fost retinut de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, pentru ca, in urma agresiunilor provocate Georgetei B. (77 de ani), din comuna Scortaru Nou, aceasta a decedat. Din aceasta cauza, autorul va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savirsirii infractiunii de omor calificat.
Reamintim ca, la data de 27 noiembrie, o femeie de 77 de ani a fost aproape ucisa in bataie de concubinul ei, cu 23 de ani mai tinar. Totul a inceput cind Stan a venit beat acasa si cu chef de un somn bun. Georgeta, insa, se tot dadea pe linga el, incercind sa-l imbratiseze cu tandrete. Cind a vazut ca este refuzata, i-a reprosat concubinului ca se tine doar de bautura. Stan s-a enervat si si-a luat iubita la bataie. Dimineata, cind s-a trezit, barbatul si-a vazut concubina mai mult moarta decit vie, zacind in pat, s-a speriat si a fugit din sat.
Dupa doua zile, vecinii au gasit-o pe batrina zacind fara cunostinta si au anuntat imediat Politia si Salvarea. Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean Braila, batuta-mar, cu costele rupte, miinile pline de vinatai si cu rani la cap. Dupa ce i-au acordat primele ingrijiri si au constatat ca leziunile la cap sint foarte grave, medicii au trimis-o la sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean Galati, unde a fost operata pe creier. Inca de atunci, femeia se zbatea intre viata si moarte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii