Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iacov: Nu cedam in fata abuzurilor unei firme de impresariat

Presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca prefera sa il vinda gratis in vara pe mijlocasul Hristu Chiacu, decit sa cedeze in fata abuzurilor firmei de impresariat Becali Sport, care doreste sa-l transfere la Dinamo.
"Am depus memoriu la FRF si la LPF pentru ca este o problema legala. Daca vrem sa pastram legea nu il vom ceda acum. Il putem lasa de la vara chiar gratis, dar nu vrem sa se creada ca o firma de impresariat (n.r. - Becali Sport) mai poate sa faca abuzuri", a spus Iacov.
La rindul sau, mijlocasul Hristu Chiacu a declarat ca pentru moment se antreneaza cu fratele sau. "Ma antrenez cu fratele meu. Am alergat, acum sint cu el si ma joc cu mingea", a afirmat Chiacu pentru MEDIAFAX.
Intrebat ce ar alege intre un post de titular la FC National sau unul de rezerva la Dinamo, mijlocasul a raspuns: "Prefer sa fiu titular la Dinamo".
Chiacu a mentionat ca il deranjeaza scandalul creat in jurul transferului sau la formatia din Soseaua Stefan cel Mare. "Ma deranjeaza situatia creata, dar nu am ce sa fac. Ma deranjeaza ca nu ma pot antrena alaturi de colegii mei, de fapt viitorii mei colegi. Astept sa vad ce se va rezolva si ce ma va anunta impresarul meu, Victor Becali", a completat fotbalistul.
Jucatorul Hristu Chiacu face obiectul unui diferend intre cluburile FC National si Dinamo, ca urmare a intentiei presedintelui gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, Ioan Becali, de a-l transfera pe fotbalist. Conform unei conventii atasate contractului, considerata de gruparea bancara ca fiind falsa, firma de impresariat Becali Sport poate obtine dezlegarea fotbalistului facind uz de o clauza de reziliere de 50.000 de dolari. Chiacu are contract cu FC National pina in anul 2010.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii