Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ia uite unde stătea marele manager Păvăloiu. Ascuns într-o chiflă!

Oameni buni, admit faptul că nu am auzit în viaţa mea de Cosmin Păvăloiu. Scriu de 14 ani la Scormonitoru, urmăresc reacţiile politicienilor brăileni, dar de acest Cosmin Păvăloiu nu am auzit. Cică el ar fi trecut prin patul a trei partide (PER, PPDD, UNPR), iar la final s-a declarat virgin din punct de vedere politic. Asta da performanţă!

Ei bine, Cosmin Păvăloiu a fost cooptat în echipa Mc Donald’s Brăila ca să facă parte din echipa managerială. Vedeţi acum efectele depopulării Brăilei? Toţi alde neica-nimeni au ajuns în conducerea unor multinaţionale. Cu ce a impresionat (profesional) acest Cosmin Păvăloiu la viaţa lui? A simţit cineva prezenţa lui în politică, a remarcat cineva vreun cuvânt din discursul lui inexistent? L-a văzut cineva pe Cosmin Păvăloiu? Dar oare Cosmin Păvăloiu chiar există sau este doar o replică proastă a unei holograme cu IQ-ul sub 90?

Nu ştim, dar chiar vă rugăm să verificaţi aceste aspecte. Până una-alta, Cosmin Păvăloiu s-a ascuns într-o chiflă şi predă tuturor lecţii de management. El a ajuns într-o echipă managerială, face studii, prospectează piaţa, gestionează PR-ul companiei şi, în general, dă sfaturi benefice biznisului. Altfel spus, Păvăloiu a devenit miezul din hamburger.

Dar stăm şi ne întrebăm cum naiba nu a reuşit Cosmin Păvăloiu să ne convingă de calităţile lui manageriale, de mare vizionar, atunci când a fost în politică? Cum de Păvăloiu a trecut prin politică fix ca gâsca prin apă? Nu l-am văzut niciodată pe Păvăloiu să facă o conferinţă de presă în care să spună cu subiect şi predicat ce crede el despre viaţa politică, cum ar trebui organizate lucrurile şi ce anume nu merge bine în această troacă. Păvăloiu a stat cu capul la cutie, a mers pe burtă că era apa mică, iar acum, ce să vezi?, a răsărit din mijlocul unei chifle. Păi, în condiţiile astea, nu ar trebui mâncat Păvăloiu cu fulgi cu tot?! (Cosmin PĂMPĂLOIU)
Categorie articol: 

Comentarii