Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ia-mă, nene! L-au luat şi l-au tâlhărit

patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, din Făurei, au pus la cale un plan de atac pentru a face rost de bani • în timp ce se deplasau cu autoturismul între localităţile Dudescu şi Dudeşti, indivizii au luat la ocazie un bărbat de 39 de ani • numai că, după ce s-a urcat în maşină, pasagerul a fost atacat şi i s-a furat suma de 300 lei şi un telefon mobil • doi dintre tâlhari au fost arestaţi

 

“Film” de groază pus în scenă de patru indivizi din Făurei, decişi să facă rost de bani prin orice metodă. Ghinionul l-a pândit pe un bărbat din localitatea Dudeşti, care a ieşit la ocazie, iar maşina care a oprit şi l-a luat, pentru a-l duce acasă, era chiar cea în care se aflau tâlharii. Atacatorii au oprit maşina pe drum şi s-au năpustit asupra pasagerului, au aruncat cu ameninţări şi i-au furat banii şi telefonul mobil. Gaşca de tâlhari a fost formată din Ibriş Florin, de 18 ani, Caraivan Valentin, de 28 de ani, Costea Adrian şi Dănuţ Ştefan, fiecare în vârstă de 16 ani, adică minori.

În ziua de 4 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei i-au identificat şi reţinut pe trei tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată şi complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată. Era vorba despre Ibriş Florin, Caraivan Valentin şi Costea Adrian. Cei trei au fost duşi în faţa instanţei de judecată iar primii doi au fost arestaţi preventiv. “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Ibriş Florin şi Caraivan Valentin, pe o durată de 30 de zile, cuprinsă între 05 decembrie 2017 şi până la data de 03 ianuarie 2018. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi”, este soluţia pronunţată de Judecătoria Făurei.

Cei doi tineri arestaţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Al patrulea tânăr suspectat de tâlhărie, minorul Dănuţ Ş., este căutat de poliţişti.

Tâlhăria a fost comisă în seara de 3 decembrie, în jurul orei 23.00. În urma unei înţelegeri prealabile, cei patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, din Făurei, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DJ 211, între localităţile Dudescu şi Dudeşti, l-au agresionat şi ameninţat pe un pasager de 39 de ani, din Dudeşti. Tâlharii l-au luat pe acesta din Făurei, în scopul de a-l transporta, contra unei sume de bani, în localitatea de domiciliu. Ulterior, aceştia au oprit autoturismul pe marginea drumului şi i-au sustras bărbatului suma de 300 lei şi un telefon mobil, pe care acesta le avea asupra sa. Trei dintre tineri au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Poliţişti efectuează căutări pentru depistarea celui de-al patrulea bănuit, în vârstă de 16 ani, Dănuţ Ştefan, faţă de acesta urmând a fi formulată propunere de arestare preventivă în lipsă.




Categorie articol: 

Comentarii