Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

I-a scos ochiul amicului de pahar

In virsta de 40 de ani, braileanul Nicolae Ludosanu a fost cercetat si deferit justitiei, ieri, sub acuzatia de vatamare corporala grava (art. 182 Cod Penal) sau slutire. Potrivit Parchetului de pe linga Judecatorie, inculpatul l-a desfigurat pe Constantin I., de 52 de ani, victima pierzindu-si ochiul sting si avind nevoie de 70 de zile de ingrijri medicale.
In seara zilei de 7 aprilie a. c., ora 20.10, Constantin I. a sesizat Politia Mun. Braila, reclamind faptul ca a fost agresat de catre Ludosanu Nicolae, pe cind se afla la un bar de pe strada Abrud. La scurt timp, o echipa operativa s-a deplasat la locul faptei, conducindu-l, totodata, pe barbatul lovit la Spitalul Judetean, pentru ingrijiri medicale. Victima a fost inregistrata cu diagnosticul: "ochi sting plaga sclerala cu pierdere de continut - ochi scurs - vitros". Au urmat audierile, oamenii legii constatind ca Nicolae Ludosanu si Constantin I. fusesera prieteni buni, pina in seara in care s-a petrecut incidentul. Cei doi se vizitau reciproc si mergeau impreuna la pescuit, cu barca lui Constantin. Pe 7 aprilie, spun anchetatorii, in jurul orei 18.00, cei doi s-au intilnit la barul AF Gheorghe Valentin, de pe strada Abrud, ca sa se cinsteasca. Desi prieteni, ei s-au luat la cearta, din cauza unor reparatii ce urma a fi facute barcii. Nicolae si Constantin s-au imbrincit reciproc, timp in care primul i-a tras o palma celuilalt. "Combatantii" au fost, la un moment dat, dati afara de catre patron, continuind sa se incaiere in fata localului. La un moment dat, Nicolae Ludosanu i-a tras un pumn lui Constantin I., in zona ochiului sting. Victima purta ochelari de vedere. Lovitura a fost atit de puternica, incit lentila de la ochelari s-a spart si s-a desprins din rama, intrindu-i lui Constantin in globul ocular sting. Potrivit actelor medico-legale, barbatul agresat a avut nevoie de 70 de zile de ingrijiri medicale, urmare a leziunilor pierzindu-si vederea la ochiul sting. Constantin I. s-a constituit parte civila cu suma de 10.000 de lei.
Nicolae Ludosanu a fost retinut pe baza de ordonanta timp de 24 de ore, fiind ulterior prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au respins, insa, propunerea inaintata de procurori si au decis cercetarea inculpatului in stare de libertate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii