Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

I s-a reţinut permisul în Italia, însă a scos altul în baza unui act fals

brăileanul Giol Marian a fost cercetat în stare de libertate şi trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în declaraţii 

 

Un brăilean a reuşit să scoată un permis nou, în baza unei deplaraţii false la notar. Inculpatul Giol Marian a fost cercetat în stare de libertate şi trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în declaraţii.

Potrivit procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în data de 11 august 2017, inculpatul a mers la un birou notarial şi a declarat în fals că a pierdut permisul de conducere, deşi ştia că acesta îi fusese reţinut de autorităţile din Italia, pe motiv de conducere a autoturismului sub influenţa alcoolului. Inculpatul s-a prezentat apoi cu acel înscris fals la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Brăila  unde a formulat o cerere şi a obţinut un nou permis. Poliţia Municipiului Brăila a fost înştiinţată că, la data de 17 august 2017, numitului Giol Marian i s-a eliberat un nou permis de conducere, după ce în prealabil acesta a depus actele de solicitare pentru un nou permis pe motiv de “pierdere”. Totuşi, printr-o adresă IGPR - Direcţia Rutieră s-a adus la cunoştinţa poliţiştilor brăileni faptul că lui Giol Marian i s-a reţinut permisul de conducere în Italia, începând cu data de 10 iunie 2017, pentru o perioadă de un an. El a ajuns acum în faţa instanţei de judecată.
Categorie articol: 

Comentarii