Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

I-a rupt pe spinare bastonul unui nevăzător. Bătaie în plină stradă la Movila Miresii

* doi bărbați au fost trimiși în judecată pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe după ce, în urma unui conflict spontan, s-au încăierat și au început să-și "care" pumni unul altuia * unul dintre ei i-a smuls bastonul unui localnic nevăzător și l-a folosit ca armă împotriva rivalului său

 

Doi bărbați din Movila Miresii s-au luat la bătaie, cu pumnii și un baston ce îi aparținea unui nevăzător, iar acum amândoi au ajuns în fața instanței de judecată.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au definitivat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpaților Pravilă Iulian Valentin (31 de ani) și Tinca Aurel (45 de ani), pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Potrivit procurorilor, la data de 22 septembrie 2015, în jurul orei 18.00, în timp ce se aflau pe terasa unui magazin din Movila Miresii, în urma unui conflict spontan, inculpații s-au lovit reciproc cu pumnii și apoi s-au îmbrâncit, căzând la sol. Agresiunile au continuat, ulterior inculpatul Pravilă luând un baston cu care l-a lovit pe Tinca Aurel în zona capului. În urma agresiunilor, Aurel a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 7- 8 zile de îngrijiri medicale.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că, în seara de 22 septembrie 2015, ulterior participării la o înmormântare, mai multe persoane s-au oprit la un magazin situat pe strada Lalelelor pentru a face cumpărături și a servi băuturi alcoolice. Prin cei care s-au oprit la localul din sat erau Tinca Aurel și Pravilă Iulian Valentin. După ce s-au luat la pumni, inculpatul Pravilă Iulian a smuls din mâna unui consătean, care era nevăzător, bastonul care îl ajuta să se deplaseze. Potrivit martorilor, cu acest baston inculpatul Pravilă l-a lovit pe Tinca Aurel, până când obiectul contondent s-a rupt. Când a văzut scandalul, o localnică a intervenit pentru a-i liniști pe cei doi bărbați. Inculpații au recunoscut că s-au lovit reciproc, însă fiecare a încercat să se disculpe, spunând că doar a încercat să se apere de celălalt.

În final, cei doi inculpați au fost găsiți vinovați de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Dosarul este acum pe rolul Judecătoriei Brăila, primul termen de judecată fiind stabilit pentru luna septembrie.

Ambii inculpați au antecedente penale, fiind condamnați anterior pentru infracțiuni cu violență, însă care nu atrag starea de recidivă.
Categorie articol: 

Comentarii