Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

I-a intrat morcovul în fund senatorului Ion Rotaru

Mă încearcă aşa un sentiment de greaţă atunci când scriu despre senatorul PSD Brăila Ion Rotaru. Adică, pe de o parte, mi-e scârbă să îl bag în seamă pe acest  Rotaru, dar pe de altă parte nu pot să îl ignor, să îl las să îşi numere liniştit banii veniţi din postul de senator, care pot ajunge şi la 45.000 de lei lunar, cu tot cu sumele forfetare.

Senatorul Ion Rotaru s-a apucat să îi invite în PSD pe demisionarii din Pro România, este vorba despre gaşca lui Mihai Tudose. Că ar fi bine să vină cei din Pro România la PSD Brăila, că aşa s-ar uni stânga, că aceste partide au ceva în comun etc.

Da, evident că aceste partide au ceva în comun, pentru că, să nu uităm, Pro România s-a născut din coasta PSD. Iar Ponta şi Tudose au fost ani de zile membri marcanţi ai PSD.

Problema este că Pro România nu cred că are ceva în comun cu Rotaru. Adică eu nu îl văd pe Tudose fiind subalternul lui Rotaru nici la Brăila şi niciunde pe planetă. Cum ar vedea Rotaru treaba asta? Adică să vină Tudose în PSD cu gaşca lui şi cu procentele lui, iar senatorul Rotaru să facă jocurile la adăpostul celor 24-25% cât are Pro România pe judeţ?

E limpede că lui Rotaru i-a intrat morcovul în fund. Tudose l-a bătut pe municipiu, la europarlamentare, aşa că PSD-ul condus de Rotaru dârdâie de teamă că s-ar putea să iasă din nou pe locul 2.

Mie îmi pare bine că Rotaru este speriat. E o veste bună. Sper ca pe la vară încolo să îl ia de-a binelea cu tremurat, să o dea în bâlbâială, cum se zice. Cred că a venit vremea deconturilor, să fie şi Rotaru şi alţii ca el puşi în situaţia de a face plata către electoratul care i-a ales de pomană atâţia ani la rând. (Decont Politic)
Categorie articol: 

Comentarii