Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

I-a infipt cutitul in mina stinga

Condamnat, pe cind era minor, pentru diverse fapte de violenta, Ionel G., poreclit "Buric", in virsta de 20 de ani, din comuna Cazasu, a fost, din nou, trimis in judecata, de data aceasta pentru port ilegal de cutit si lovire. Tam-nisam, in august anul trecut, "Buric" i-a infipt unui tinar cutitul in mina, victima avind nevoie de 9 zile de ingrijiri medicale. Agresorul purta cu sine, la discoteca, un briceag cu lama rabatabila, lung de 25 de centimetri.
In seara zilei de 6 august 2005, precizeaza reprezentantii acuzarii, Manole Georgel C., 26 de ani, din Braila, s-a dus la discoteca din comuna Tudor Vladimirescu, impreuna cu doi prieteni. Cei trei venisera imbarcati in Dacia cu numarul de inmatriculare BR-01-ULR. Inca de la intrarea in discoteca, Georgel a fost acostat de Ionel G., zis "Buric". Fara nici un motiv, acesta i-a tras un pumn in figura. Oamenii legii spun ca partea vatamata nu a ripostat, ca sa nu provoace scandal.
In jurul orei 1.30, Manole C. si insotitorii lui s-au decis sa se intoarca la Braila. El a ocupat locul de linga sofer, dar cind sa plece, s-a trezit cu "Buric" linga portiera masinii. Agresorul i-a cerut sa coboare, chipurile, pentru ca ar avea ceva de discutat. De buna credinta, tinarul s-a conformat, dar exact cind a iesit din masina a fost atacat si injunghiat in mina stinga. Inculpatul i-a infipt victimei lama unui briceag pe care-l purta cu sine, in mina stinga, apoi a dat bir cu fugitii, alergind catre comuna Cazasu. Desi ranit, Manole Georgel C. si-a scos cutitul din rana si l-a aruncat, apoi s-a prezentat la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii