Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hyundai Elantra, lansat şi la Brăila

Aflat la a cincea generaţie, Hyundai Elanta are un design inspirat de opera marelui sculptor român Brâncuşi. De fapt, elementul de inspiraţie din opera celebrului sculptor este "Pasărea în văzduh", de unde şi inedita linie de design care detaşează noul Elantra de aspectul clasic al modelelor compacte concurente. Aşa cum a explicat Ovidiu Dimofte, directorul dealerului Hyundai, un al atuu îl constituie garanţia integrală fără limită de kilometri: "Noul model beneficiză de programul Five Year Triple Care - cel mai bun pachet de servicii post-vânzare disponibil pe piaţa auto. Acest program oferă cinci ani de garanţie integrală, fără limită de kilometri, cinci ani de asistenţă rutieră şi cinci ani de verificări tehnice periodice gratuite".
Noul Elantra este disponibil cu un nou motor pe benzină, Gamma 1.6 litri MPI D-CVVT pentru a obţine 132 CP la 6.300 rpm şi pentru a permite emisii scăzute de carburant şi cel mai mic consum din clasă. Modelul are o serie de caracteristici avansate, o parte dintre acestea reprezentând premiere în clasa compactă: sistem automat de dezaburire, scaune spate încălzite şi sistem de asistenţă la parcare. În plus, are un nivel de siguranţă mai ridicat: alături de VSM (Sistemul de Management al Stabilităţii Vehiculului) - disponibil pentru prima dată în această clasă, Elantra ofera în versiunea de echipare standard sistemele ESP (Sistem Electronic de Stabilitate), ABS (Antilock Braking System) şi şase airbag-uri.
Noul sedan este prezentat în două varinante de echipare: Elantra şi Elantra Highway. Ambele versiuni dispun, aşa cum am spus, de motorizarea 1.6 litri MPi, 132 CP şi de transmisie manuală în şase trepte. Dotările standard Elantra includ: ABS, 6 airbag-uri, ESP, inchidere centralizata cu telecomandă, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite, aer condiţionat, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, sistem audio radio/CD cu MP3, 6 difuzoare şi comenzi audio pe volan.
Preţurile pentru noul Hyundai Elantra pornesc de la 14.450 euro cu TVA inclus (11.653 euro plus TVA). Pentru a dezvolta accesibilitatea noului model, "Hyundai Auto România" şi "Ţiriac Leasing" au implementat un program comun de finanţare a persoanelor fizice şi juridice. Oferta avantajoasă de finanţare este completată acum prin 6 luni asigurare Casco gratuită, 3 revizii gratuite, 4 plinuri de combustibil cadou.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii