Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HVB Tiriac Bank mareste dobinzile

HVB Tiriac Bank a anuntat marirea dobinzilor la depozitele in lei si euro si a introdus depozite in lire sterline.
Dobinzile la depozitele la termen sint identice pentru persoanele fizice si pentru cele juridice. Astfel, un depozit pe termen de o luna in lei este remunerat cu o dobinda anuala de 6,30%, pentru depozite de sase luni se plateste o dobinda anuala de 6,20%, iar pentru cele pe termen de noua luni sau un an, dobinda este de 6,10%.
Cresterile dobinzilor se situeaza intre 0,15% si 0,6%, pentru depozitele in lei. Dobinzile anuale la depozitele la termen tinute in euro au crescut de la 1,90% la 1,95% in cazul depozitelor pentru termen de o luna, de la 1,95% la 2,05%, pentru un termen de trei luni, de la 2,05 la 2,20%, pentru sase luni, de la 2,15% la 2,20% pentru depozitele pe termen de noua luni si de la 2,25% la 2,30%, pentru cele pe termen de un an.
In schimb, dobinzile anuale la depozitele la termen in dolari au scazut pina la 3,25%, la depozitele pe termen de o luna, si pina la 3,30%, la termenele intre trei luni si un an.
Depozitele in lire sterline, nou introduse, sint remunerate cu o dobinda anuala de 1,50%, pentru termene intre o saptamina si trei luni, iar depozitele pe termen de un an au o dobinda de 2%.
Conturile curente au o dobinda anuala neschimbata fata de perioada anterioara, de 0,10%, indiferent daca sint tinute in lei sau moneda straina.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii