Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Huliganii de la Viitorul Galbenu, pedepsiti exemplar

Marti, Comisia de Apel a AJF a mentinut decizia luata in urma cu o saptamina de catre Comisia de Disciplina, adica excluderea din campionatul Ligii a IV-a a echipei Viitorul Galbenu.
De data aceasta, huliganii au fost pedepsiti in mod exemplar pentru ca evenimente reprobabile ca la Galbenu sa nu se mai repete pe stadioanele din judetul Braila.
Marti, 18 noiembrie, Comisia de Apel, din care fac parte Nicolae Gazdoiu si Atanase Partene i-au audiat pe cei doi reprezentanti ai echipei Viitorul Galbenu, D. Petrea si A. Moldoveanu, pe arbitrii Georgel Badea si Marius Marchidanu, precum si pe observatorul partidei, Ionel Balaban si au aplicat regulamentul.
Astfel, conform articolului 24, alineatul 1 si 2, articolelor 31 si 79, alineatul 13, Comisia de Apel a hotarit mentinerea sanctiunilor aplicate de catre Comisia de Disciplina, adica, excluderea echipei Viitorul Galbenu din campionatul Ligii a IV-a si o sanctiune pecuniara de 3.250 lei.
In conformitate cu articolul 65 din ROAF, jucatorii Ion Feraru si Florin Marius Feraru au fost suspendati pe o perioada de 2 ani si au mai primit si cite o amenda de 3.000 de lei fiecare.
In conformitate cu angajamentele luate anterior si cu regulamentele ROAF, alti trei jucatori ai echipei Viitorul Galbenu, Viorel Cireasa, Angelica Moldoveanu si Serban Feraru au fost exclusi din activitatea competitionala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii