Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hugh Jackman vrea să susţină o serie de concerte la Londra

Actorul australian a declarat, totodată, că speră să fie însoţit pe scenă în timpul acestor reprezentaţii de cântăreţul britanic Robbie Williams.
Hugh Jackman vrea să susţină aceste concerte "amuzante" atunci când va lua o pauză de la filmările pentru versiunea cinematografică a musicalului "Les Miserables", în care interpretează rolul personajului Jean Valjean. El a spus, totodată, că pentru aceste show-uri s-a inspirat dintr-o serie de concerte susţinute la Los Angeles de cântăreţul american Frank Sinatra.
Jackman a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail că îşi doreşte ca Robbie Williams să urce pe scenă alături de el pentru a cânta împreună câteva duete.
Actorul australian, în vârstă de 42 de ani, a susţinut recent un spectacol intitulat "In Concert", la Princess of Wales Theatre din oraşul canadian Toronto, unde a interpretat o serie de piese clasice din musicalurile "Oklahoma!", "Carousel" şi "Dreamgirls", dar şi din repertoriul compozitorului şi interpretului australian Peter Allen.
Categorie articol: 

Comentarii