Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hrana la lei

Constantina Petrea, de 49 ani, se afla in stare grava in spital, cu politraumatism prin atac de felina, dupa ce a fost muscata de doi lei de la Gradina Zoologica. Incidentul s-a intimplat luni seara, in timp ce femeia, care este ingrijitoare, varuia cusca in care se aflau animalele. Dupa spusele femeii, a fost practic insfacata de leii care s-au napustit asupra ei concomitent, in timp ce se afla in apropierea lor. Constantina Petrea sustine ca in jurul orei 17.00 varuia cusca pe partea exterioara si ca a fost agatata de lei printre gratii. In momentul in care distanta dintre ea si animale s-a redus, unul a sarit la umarul sting, iar celalalt in zona fesiera, pe aceeasi parte, smulgindu-i bucati de carne din trup. Realizind ce se intimpla, citiva colegi de munca i-au sarit in ajutor, lovind leii cu bite sau cu rangi aflate la indemina. Transportata imediat la Spitalul Judetean de Urgenta, Constantina Petrea a fost diagnosticata cu plaga scapulo-toracica stinga si plaga fesa stinga si a fost operata, iar in prezent se afla sub stricta supraveghere a medicilor de specialitate.
Despre momentele de groaza pe care le-a trait, femeia, care a vazut moartea cu ochii ne-a spus ca totul s-a intimplat pe neasteptate: "Am intrat aproape de cei doi lei sa varuiesc, este prima data in cei doi ani, de cind lucrez la Gradina Zoologica, cind m-am apropiat de lei, dar m-au sfisiat, abia m-au scos colegii de munca din ghearele lor si m-am trezit la spital". Dupa spusele medicilor care o trateaza, victima celor doua feline dezlantuite a avut un mare noroc ca nu a ajuns hrana lor de seara. Constantina Petrea considera, insa, ca doar dragostea celor patru copii, care o asteapta acasa, au salvat-o din ghearele mortii.
Ieri, la cusca celor doi lei de la Gradina Zoologica se mai vedeau inca urmele incidentului din seara precedenta; singele femeii a ramas naclait pe bordura proaspat varuita, iar una dintre feline era patata de var. Despre acest aspect, colegii victimei ne-au spus ca, in disperarea in care era, femeia a aruncat cu galeata de var in lei, incercind sa se apere. "A avut un mare noroc pentru ca au intervenit prompt cei care se aflau la fata locului si, pentru ca a fost salvata. Poate sa spuna ca s-a nascut a doua oara", si-au dat cu parerea angajatii de la Gradina Zoologica.
Categorie articol: 

Comentarii