Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hotii de masini sint liberi

Dupa ce politistii au reusit sa puna mina pe sase tineri braileni care, timp de mai bine de un an de zile au spart 20 de masini si au sustras bunurile din interior, Judecatoria Braila i-a pus in libertate. Cu toate ca brailenii pagubiti au apelat la Politie si au reclamat ca masinile lor au fost pradate sau furate din parcari, iar politistii au strins probe timp de trei luni impotriva invinuitilor, acestia nu au fost arestati preventiv. Judecatoria Braila a considerat ca cei sase hoti, prinsi in urma descinderilor domiciliare din data de 9 octombrie, nu prezinta pericol social din punct de vedere al infractiunilor comise.
Astfel, s-a dispus cercetarea in stare de libertate a numitilor Alexandru F., de 19 ani, Serhan A., de 18 ani, Ionut A., de 17 ani si Marian R., de 20 de ani, din Braila, si interdictia de a nu parasi municipiul fata de Petrus S., de 30 de ani, din comuna ialomiteana Traian, domiciliat fara forme legale in Braila si Marius Laurentiu T. 19 ani, din municipiu.
Reamintim ca cei sase, in perioada august 2007- octombrie 2008, au sustras din 12 autoturisme radio-casetofoane sau cu CD, detectoare radar, bunuri, bani, documente, cauzind un prejudiciu in valoare totala de 13.000 de lei. De asemenea, acestia au sustras 8 autoturisme "Dacia" din parcari si le-au abandonat in diferite zone ale municipiului, neavind permise de conducere, ei fiind cercetati si pentru doua infractiuni de tilharie. Prejudiciul cauzat a fost recuperat de politisti de la domiciliile suspectilor, in proportie de 60%.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii