Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti dovediti

Sase braileni, printre care doi minori, s-au ales cu dosare penale dupa ce oamenii legii le-au probat ca sint principalii suspecti ai unor furturi. Acestia, independent unii de ceilalti, au pagubit mai multe persoane, carora le-au sustras un telefon mobil si radiocasetofoanele din autoturisme si au atentat chiar la bunurile unei institutii brailene.
Zilele trecute, dupa ce au intors pe toate partile un dosar inregistrat cu autori necunoscuti, politisti de la Biroul de Investigatii Criminale au stabilit ca doi minori, de 16 respectiv, 17 ani, sint principalii suspecti ai unui furt comis in ziua de 19 martie, cind au patruns in vestiarul Salii Sporturilor, situate pe strada Carantina si au sustras un telefon mobil in valoare de 800 lei. Cauza a fost inaintata Parchetului, cu propunere legala. Tot pentru furt s-au ales cu dosare penale si Ion M. (50 de ani) si Cezar Marian S. (19 ani) ambii din Braila, care au sustras mai multe rame metalice de la ferestrele Sectiei de Etnografie si Arta Populara a Muzeului Braila, situata in Gradina Publica. Fapta a fost reclamata la Politie in data de 18 iulie, dupa ce lipsa bunurilor a fost constatata cu o zi inainte. In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca in ziua de 21 iulie, ramele metalice au fost predate de doua persoane la un centru de colectare a deseurilor feroase, iar in schimbul bunurilor au obtinut cite 28 de lei. In prezent, cei doi braileni sint cercetati sub aspectul savirsirii infractiunii de furt calificat.
De asemenea, pentru furt calificat sint cercetati in libertate, pentru stabilirea intregii activitati infractionale, si doi tineri de 20 de ani. Acestia, in noaptea de 22 iulie, au fost depistati de agenti de siguranta publica la intersectia strazii Grigore Alexandrescu cu Soseaua Nationala Veche, avind asupra lor patru radiocasetofoane. In urma cercetarilor efectuate de politistii de la Compartimentul Furturi din Auto al Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca in noaptea depistarii, Alexandru C. si Iulian H., folosind chei potrivite, au patruns in interiorul mai multor autoturisme "Dacia", parcate in zona blocurilor situate pe Aleea Cocorilor, de unde au sustras cele patru radiocasetofoane, in valoare de 600 lei. Prejudiciul a fost recuperat integral.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii