Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti braileni prinsi in Germania si Spania

Doi braileni ce au de executat pedepse cu inchisoarea pentru furt, au fost prinsi in Germania si Spania si trimisi in tara. Hotii au fost preluati de acolo in cursul saptaminii trecute, sub escorta, din care a facut parte si un lucrator din cadrul Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale Braila.
Primul extradat a fost cel din Germania, Irinel Cosmin S. (20 de ani), care era urmarit international pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. Pentru fapta comisa, la sfirsitul anului trecut, Judecatoria Braila a emis pe numele sau mandat de executare a pedepsei de 2 ani si 2 luni inchisoare. Acesta, in perioada iulie - august 2005, impreuna cu alte persoane, a sustras prin efractie, din doua societati comerciale din municipiu, bunuri in valoare de 900 lei. Totodata, in data de 30 octombrie 2005, a sustras un detector radar, in valoare de 219 lei, din interiorul unui autoturism.
Din Spania a fost adus Vasilica N. (24 de ani) din satul Custura, comuna Racovita, care a fost depistat si retinut in ziua de 5 iunie. Tinarul era urmarit international deoarece la data de 30 aprilie 2007, Tribunalul Braila l-a condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare, pentru savirsirea infractiunii de furt, deoarece i s-a dovedit ca in luna februarie 2004, impreuna cu alte persoane, a sustras prin efractie, pe timp de zi, piese componente ale sistemului de irigatii apartinind SNIF SA Braila. In prezent, cei doi braileni se afla incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii