Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hollywood Undead concertează în premieră în România

• evenimentul va avea loc miercuri, 27 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti • alături de Hollywood Undead, pe scenă va urca şi trupa Arashai • organizatorii au anunţat, recent, programul final al concertului şi regulile de acces

 

Una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din SUA, Hollywood Undead va susţine luna aceasta un concert în premieră în România. Evenimentul va avea loc miercuri, 27 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. În deschiderea americanilor va urca pe scenă formaţia Arashai,  înfiinţată în 2014 care abordează un mix de stiluri, ca şi Hollywood Undead de altfel.

Organizatorii au anunţat, recent, în cadrul unui comunicat de presă programul final al evenimentului şi regulile de acces. Astfel, la 19:00 se deschid uşile; la 20:00 - 20:45 concertează Arashai şi la 21:15 - Hollywood Undead. Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos). La concertul (ce se va desfăşura în aer liber) este interzis accesul cu: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); laptop-uri, ipod-uri, ipad-uri (şi orice alt tip de tabletă); umbrele (în caz că se anunţă ploaie, organizatorii roagă publicul să vină cu pelerine); aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. De asemenea, persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare se mai precizează în comunicat. Organizatorii anunţă de asemenea că NU vor stoca şi NU vor păzi obiectele amintite mai sus pe durata evenimentului! La intrarea în locaţie toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de către agenţii de securitate. Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. Un alt aspect de reţinut este acela că în cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, însă vânzarea acestora se va face pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă. Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal. Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de către un adult posesor de bilet valid. Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie şi avertizează că zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

 

Mai multe categorii de bilete la concertul Hollywood Undead

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată, se arată în comunicatul organizatorilor. Astfel, biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete. Posesorii de bilete la categoria Golden Circle vor primi la acces brăţări speciale ce le permit accesul în această zonă. Brăţările trebuie păstrate la mână, exact aşa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Acestea nu sunt transmisibile şi nu trebuie desfăcute sau deteriorate.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, în Staţiile de Plată SelfPay şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet, dar şi în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile. Acestea sunt pe mai multe categorii şi au următoarele preţuri: Presale 2 - 95 lei Acces General şi 149 lei Golden Circle până pe 27 iunie. La intrare - 100 lei Acces General şi 159 lei Golden Circle.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.
Categorie articol: 

Comentarii