Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoți de meserie! După două luni, autorii furtului de bijuterii în valoare de 80.000 lei sunt de negăsit

 * în noaptea de 30 aprilie, un jaf de amploare a fost comis într-un magazin de pe strada 1 Decembrie 1918, iar ancheta polițiștilor este încă în curs * persoanele bănuite de furt nu au fost încă prinse, însă există se pare un cerc de suspecți

 

 

 

Indivizii care au dat buzna într-un magazin de bijuterii de pe strada 1 Decembrie 1918 și au furat marfă în valoare de 80.000 lei se bucură încă de libertate. Au trecut mai bine de două luni de la comiterea jafului de amploare, iar ancheta polițiștilor este încă în curs. Indivizii bănuiți de furt nu au fost încă prinși, însă există se pare un cerc de suspecți. Rămâne de văzut când vor fi săltați hoții de bijuterii și dacă bunurile furate vor fi recuperate.

Fapta a fost comisă în noaptea de 30 aprilie, când mai mulți indivizi au pătruns prin efracție în incinta unei societăți care comercializează metale prețioase. ~n jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bijuterii dintr-o societate de pe strada 1 Decembrie 1918. ~n urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoane necunoscute au pătruns, prin forțarea ușii de acces, in incinta unei societăți, ce are ca obiect de activitate comercializarea de metale prețioase, ocazie cu care ar fi sustras mai multe bijuterii, în valoare de aproximativ 80.000 de lei (800 milioane de lei vechi n.n.).

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt calificat și continuă cercetările pentru identificarea autorilor.
Categorie articol: 

Comentarii