Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Hoţul strigă hoţii"

26preda* este afirmaţia lui Cristian Preda privitoare la acuzaţiile de mită electorală aduse de staff-ul lui Mincă * staff-ul lui Mincă spune că are probe video care arată că se dă mită pentru votarea candidatului PDL

Purtătorul de cuvânt al campaniei candidatului PDL Teo Trandafir, Cristian Preda, a declarat ieri, pentru NewsIn, că acuzaţiile conservatorilor, potrivit cărora PDL ar oferi mită electorală, nu sunt adevărate, fiind vorba probabil despre acţiuni organizate chiar de PC. "Hoţul strigă hoţii, despre asta este vorba. Am întrebat la organizaţia Sectorului 4, mi s-a spus despre acest Ştefan Florescu (şeful de campanie al Lilianei Mincă - n.r.) şi am aflat că el cu asta s-ar ocupa", a spus Preda, adăugând că este vorba probabil despre acţiuni organizate chiar de către conservatori, pentru a putea acuza PDL. "Vă pot spune că nu există nicio implicare a organizaţiei PDL Sector 4 în aceste acţiuni", a mai spus Preda.
Şeful de campanie al Lilianei Mincă, Ştefan Florescu, a declarat ieri că a sesizat Poliţia şi BEM cu privire la grupuri de persoane, majoritatea de etnie romă, care oferă mită electorală pentru candidatul PDL Teo Trandafir, spunând că există şi probe video. "Grupuri de persoane, cele mai multe de etnie romă, ajută persoanele să voteze şi intră cu ele în secţiile de vot, oferind între 50 şi 100 de lei pentru a vota cu Teo Trandafir, candidatul PDL. Am sesizat atât Poliţia, cât şi Biroul Electoral Municipial, şi avem şi probe video cu aceste persoane care oferă banii", a spus Florescu. El a adăugat că aceste nereguli au fost sesizate în zona şcoalii nr. 36, din Sectorul 4.
Candidatul PC, susţinut de PSD şi PNL, Liliana Mincă, şi cel al PDL, Teo Trandafir, s-au înfruntat ieri în alegerile parţiale din Colegiul 19 pentru un mandat de deputat, pentru prima dată urmând să fie folosit un sistem de verificare a CNP-urilor cetăţenilor pentru împiedicarea votului multiplu.
Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa din Parlament, aceasta fiind numită membru în Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.
Categorie articol: 

Comentarii